27 Nisan 2013 Cumartesi

ÇIĞLIK-BECCA FİTZPATRİCK

Serinin ikinci kitabı ÇIĞLIK.Bu kitabı okurken hem sinirleneceksiniz hemde mutlu olacaksınız.Sinirleneceksiniz çünkü Nora ve Patch'in ilişkisi pekte yolunda gitmiyor.Mutlu olacaksınız çünkü haylen bir birlerine deli gibi aşıklar.Çok uzatmadan kitabı anlatmak istiyorum.


Nora ve Patch birlikte Delphic Sahili'nde harika zaman geçirirler.Geri döndüklerinde Nora Patch'e onu sevdiğini söyler ve çok büyük bir hata yapar çünkü bunu söylediği zaman Baş Melekler onları izlemekteydi.Patch Nora'ya her şeyi anlatır ve bir daha böyle bir şey olduğunda Patch'i cehenneme kapatacaklarını anlatır.Nora bunları duyduktan sonra Patch den ayrılmak ister(onu korumak için).
Ne kadar ayrı kalsalar da bir birlerini çok sevdikleri için fazla ayrı kalamazlar.Ama Nora Patch'in cehenneme gitmesinden çok korkar ve onu istemediğini söyler.
Bir yandan da kasabaya yeni taşınan Scott Parnell var.Nora Scott ile zaman geçirmeye başlar.Her ne kadar onda yanlış bir şeyler olduğunun farkında olsa da ondan uzaklaşamıyor.
Tabii Patch'in arkadaşı Rixon var.Oda insan olmak istiyor ama bunu kimseye anlatmıyor(Patch'e bile).İnsan olmasının önünde tek bir engel vardır.Nora.Onu kurban ettiği zaman insan olacaktır.Tabii bunu yapmak pekte kolay değildir.Kitabın sonunda Nora ve Patch birlikte Patch'in evine giderler fakat orada onları bir sürpriz bekler.Kara El...

Nora:Bir peynirli hamburger kapacağım.Bir şey ister misin*?
Patch:İstediğim şey menüde yok!
Nora:Bak sen,yoksa benimle flört mü 
ediyorsun,Patch ?
Patch:Henüz değil.Ben peynirli hamburgeri alırım.Sen son havai fişeklerin tadını çıkar.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder