27 Nisan 2013 Cumartesi

FİNAL-BECCA FİTZPATRİCK

Serinin son kitabı FİNAL.Bu kitapta kesinlikle delireceksiniz. Patch'e olanlar yüzünden çok üzüleceksiniz ama kesinlikle son bölüm nefesinizi kesecek.


Nora artık Nefilim ırkının lideridir.Tek istediği savaşı başlamadan bitirmek ama bu tam istediği gibi gitmiyor.
Patch ile birlikte plan yaparlar ama planları istedikleri gibi gitmez.
Nora yeni görevine alışmaya çalışır ve ordunun komutanı Dante ile tanışır.Dante'nin güvenilir biri olduğunu düşünmez ve Patch ile birlikte olmadıklarına ikna eder.Fakat Dante Nora'nın yalan söylediğini anlar ve onların ilişkilerini kimseye söylemeyeceğine söz verir.
Nora Dante ile antrenmanlara başlar.Antrenmanlar sırasında Dante den aldığı içecekğe yani şeytan hilesinin bağımlısı olur.
Nora Dante'nin aslında Kovulmuş Melekler için çalıştığını öğrenir.Patch ve Nora bunun üzerine bütün Kovulmuş Meleklerin kanatlarındaki tüyleri bulmaya çalışırlar.Tüyleri bulduktan sonra hepsini Patch'in evinde yanmak üzere bulur Nora.Tabii ki o tüylerin içinde Patch'in de tüyü vardır.Nora hiç düşünmeden ateşe girip tüyü arar fakat bulamaz.Böylece Patch de dahil Dünyada ki bütün Kovulmuş Melekler cehenneme gider.Nora Patch'i kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar.
Kovulmuş Melekler'in hepsi cehenneme gittiği için savaş olmaz ve Nora bütün Nefilimlere Dante'nin aslında Kovulmuş Melekler için çalıştığını anlatmak için Nefilimleri toplar.Dante bunun üzerine bütün Kovulmuş Melekleri cehennemden çıkarır tabii hepsine ona itaat edeceklerine karşı yemin ettirir.Patch bu yemini etmez ve cehennemde kalır.Dante bütün Meleklerle birlikte Nefilimlerin toplandığı yeri basar.Nora Dante ile savaşırken Scott Nora'yı kurtarmak için kendini feda eder.
Patch cehennemden kurtulmak için Rixon'nun bedenine girer.Nora Dante'yi öldürdükten sonra bütün Kovulmuş Melekler ölür ama Patch kurtulur ve Nora'yı bulur ve her şey istedikleri gibi biter.





Patch, "güzel kostüm," dedi.
"Al benden de o kadar. Kostümüne çok kafa yorduğun belli oluyor."
Dudakları keyifle büküldü. "Beğenmediysen her an çıkarabilirim."




Nora:Beni etkilemek için böyle giyiniyorsun.
Patch: Hayır Melek, seni etkilemek için soyunuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder